MONSKEY LEAGUE

NATIONS EDITION

Strijd, Passie en Vriendschap
Óók het Coronavirus kunnen wij SAMEN verslaan

#SJCDOETMEE #SJCMONSKEYLEAGUES

De competities liggen stil en ook oefenwedstrijden tegen teams van andere verenigingen zijn niet toegestaan. We moeten de reisbewegingen immers beperken. SJC zit echter niet en nooit stil.

Vanaf zaterdag 16 januari organiseert de Jeugdopleiding een extra training moment waarbij alle jeugdspelers en – speelsters van de JO8 t/m JO17 en MO17 in de Monskey Leagues onderlinge oefenwedstrijden met een competitief karakter zullen spelen.

REGELS EN RICHTLIJNEN

Natuurlijk en helaas zullen de Monskey Leagues achter gesloten deuren, dus zonder publiek, en met in achtneming van alle noodzakelijke en verplichte coronamaatregelen plaatsvinden. Betrokken vrijwilligers zullen in de rol van Corona-Coördinator bij de ingang erop toezien dat alleen de spelers, speelsters, trainers en begeleiders van de teams toegang tot het sportpark krijgen. Respecteer deze vrijwilliger altijd en ga niet in discussie.

Mocht je koorts hebben, verkoudheidsklachten hebben of andere Corona symptomen dan vragen we je om je af te melden via de WhatsApp Link onder aan de pagina.

Spelersruil

Iedere zaterdag is er één wedstrijd per klasse. Het team dat vrij is kan dan eventueel afwezige spelers/ speelsters bij de twee andere teams in dezelfde competitie leveren waarbij streven is om een speler/ speelster te vervangen door een speler/ speelster uit dezelfde leeftijdscategorie.
Coördinator heeft regie voor vervangen van een speler indien er een afmelding (via afmeld optie) wordt ontvangen.

Let op: Wedstrijd Outfit

Kom met je standaard SJC outfit naar de League, dus gelieve geen andere sportshirts/voetbalshirts aan te trekken. Elk team krijgt de beschikking over gloednieuwe hesjes in kleur van het team.

De Teams

U10

De JO8 t/m JO/MO10 gaat in mixteams spelen in één van de 4 klasses. Klik om verder te gaan

U12

De JO/MO11 en JO12 gaat in mixteams spelen in één van de 3 klasses
Klik om verder te gaan

U15

De JO/MO13 t/m JO15 gaat in mixteams spelen in één van de 3 klasses.
Klik om verder te gaan

U17

De JO17 gaat in mixteams spelen in één klasse.
Klik om verder te gaan

Alle informatie voor spelers en speelsters waaronder teamindelingen, wekelijks programma, uitslagen en de stand, zullen via deze pagina worden gepubliceerd.

Afmelden

Het kan natuurlijk voorkomen dat je helaas niet kan mee voetballen op zaterdag. Dit horen we natuurlijk graag tijdig, zodat we altijd lekker iedereen toch kunnen laten voetballen. Je kan je afmelden bij jouw Monskey League Coördinator op whatsapp door met je telefoon op de volgende buttons te drukken. 

Monskey is a registered trademark of European & Global Licensing BV – The Netherlands