sjc_raymond

Raymond Salman

Toernooien en oefenwedstrijden
raymond@sjcjeugdopleiding.nl

Ik ben begonnen met voetballen bij SJC toen ik 6 jaar werd. Uiteindelijk heb ik alle lichtingen van de jeugd doorlopen alvorens nog 16 jaar als senior bij de buren te zijn gaan voetballen.
Drie prachtige dochters verder ben ik sinds 5 jaar terug bij SJC want twee van mijn meiden zijn gaan voetballen. Minke speelt dit seizoen (2020-2021) in de MO13 en Jente in de JO9.
Voor laatst genoemde lichting ben ik hoofdtrainer na eerder ook hoofdtrainer te zijn geweest voor de JO8. Daarnaast verzorg ik met een aantal andere trainers wekelijks de techniektraining voor onze jeugd.
Binnen de Jeugdcommissie houd ik mij bezig met de organisatie van oefenwedstrijden en toernooien. Ik heb daarbij de ambitie om voor alle jeugdteams een goed en breed aanbod van oefenwedstrijden en toernooien naar niveau te realiseren.
Samen met de andere leden van de Jeugdcommissie heb ik daarnaast de ambitie om in seizoen 2021-2022, wanneer ook ons nieuwe sportcomplex gereed zal zijn, een meerdaags toernooi met een zeer aansprekend en breed deelnemersveld neer te zetten.
sjc_geraldine

Geraldine van der Deijl

Accountmanager nieuwe leden en werving
geraldine@sjcjeugdopleiding.nl

Mijn naam is Geraldine van der Deijl, geboren en getogen in Noordwijk. Ik ben moeder van 1 jongen en 2 meiden welk nu alledrie voetballen bij SJC. Ik ben vrouw van Rob welk trainer is bij SJC.
Dochter Pip, 11 jaar, speelt sinds dit seizoen bij MO13. Zoon Moos, 9 jaar, speelt sinds de Toppers bij SJC, en zit in JO11-3 met als coach / trainer zijn vader.
Dochter Saar, 8 jaar, speelt sinds de Ukkies bij SJC, en zit met haar voetbalvrienden bij JO8-1 als dispensatie speelster.
Met zo’n voetbalgezin is het leuk om betrokken te zijn bij de club. SJC is, vooral in de jeugd en damesvoetbal enorm aan het groeien, en daar zit ik midden in. Graag draag ik mijn steentje bij. Mijn taak is de nieuwe leden van SJC te verwelkomen en werving en selectie van leden voor de club.
sjc_wicahrd

Wichard Verlaan

Technisch en Operationeel Coordinator
wichard@sjcjeugdopleiding.nl

Ik heet Wichard verlaan en maak deel uit van de technische commissie jeugd. We hebben als doel om de jeugdopleiding voor elk jeugdlid zo goed mogelijk te organiseren in zowel de onderbouw als bovenbouw, voor jongens en meiden. Aangezien we langdurig in alle spelers investeren en alle spelers in het vizier willen houden realiseren we dat velen kunnen profiteren van dit beleid en later met een goed gevoel naar deze tijd terug zullen kijken. Doorstroom naar Sjc 1 is prachtig maar een leuke tijd bij Sjc is net zo waardevol.
sjc_aclexander

Alexander Alexandropolous

Vrijwilligerszaken
alexander@sjcjeugdopleiding.nl

Mijn naam is Alexander Alexandropoulos. Mijn zoon Filip voetbalt nu 3 jaar met heel veel plezier bij SJC, op dit moment in de JO11/1. Hij heeft het enorm naar zijn zin en wordt erg goed begeleid door de trainers en coaches van SJC. Door de leuke sfeer en het echte teamgevoel dat er bij SJC is, vind ik het leuk om ook mijn steentje bij te dragen aan deze mooie club. Ik maak deel uit van de jeugdcommissie en houd me vanuit die rol bezig met de vrijwilligers binnen SJC. Zeker met de komst van het nieuwe complex zullen we nog veel meer vrijwilligers nodig hebben om samen SJC de mooiste club van de Bollenstreek te laten zijn en blijven.

sjc_harry

Harry Dons

Secretaris en scheidsrechterszaken
harry@sjcjeugdopleiding.nl

Mijn naam is Harry Dons en ik ben de vader van Hessel (JO12-1) en Hidde (JO9-2).
Sinds Hessel zo’n 7 jaar geleden met voetbal is begonnen ben ik regelmatig bij SJC te vinden.
Daarbij ben ik me het belang van een club voor de lokale gemeenschap gaan realiseren.
Maar zie ik ook dat een club niet gerund kan worden zonder vrijwilligers.
Omdat ik het te makkelijk vind om alleen maar commentaar vanaf de zijlijn te leveren en graag een steentje bijdraag
heb ik ja gezegd toen Bram vroeg om aan te haken bij de jeugdcommissie.
Binnen de jeugdcommissie verzorg ik het secretariaat en ben ik bezig om de animo voor het scheidsrechteren te vergroten.
Voor de jeugdwedstrijden hebben we een tekort aan scheidsrechters en dat hoop ik aan te vullen vanuit 2 groepen, de ouders en de jeugd.
Bij de jeugd wil ik de jongere jeugd laten wennen aan scheidsrechteren, zodat ze hiermee opgroeien en als ze ouder zijn hopelijk de officiele KNVB-wedstrijden gaan fluiten.
Recent zijn we begonnen in de Monskey League met scheidsrechteren door de jeugd voor de jeugd.
De oudere jeugd scheidsrechtert bij de jongere jeugd en krijgt vooraf een uitleg over scheidsrechteren.
Inmiddels hebben zo’n 40 kinderen al een keer gefloten en hopelijk blijven er enkele hangen, maar dat is geen must.
Wel is het idee om de jeugd met ambitie op het fluitvlak, daarin verder te begeleiden en kansen geven.
Niet alleen de jeugd trouwens, ook ouders die het een keer willen proberen of structureel hiermee een bijdrage aan de club willen geven geef ik graag een kans.
Daarom ga ik deze start verder uitbouwen met spelregelavonden, verdiepingssessie en straks structureel fluiten bij KNVB-wedstrijden.
Dit doe ik trouwens niet alleen, maar samen met het scheidsrechterkorps.
sjc_rob

Rob Brussee

Sponsoring en Commercie
rob@sjcjeugdopleiding.nl

Ik ben Rob Brussee. 46 jaar. Samen met Geraldine en wij hebben 3 voetballende kinderen. Ik ben sinds 3 jaar trainer van het team van mijn zoon. Ik ben gestart met de JO8-1, JO9-1, JO10-1 en nu spelen we in de JO11-3. Ik vind t top om met deze gasten te trainen. En zaterdagmorgen is favoriete moment van de week. Ik heb vorig jaar een trainersopleiding van de KNVB gedaan. Ik heb zelf vroeger gevoetbald bij Rijnsburgse boys en daar zo ‘n leuke, bijzondere tijd gehad, dat wil ik ‘’mijn” jongens ook meegeven. Ik ben bij de jeugdopleiding als coördinator van de jeugdsponsering gekomen. Het werven van sponsoren ten behoeve van de jeugd is mijn taak.